SEO UYUMLU BASIN BÜLTENİ YÖNETİMİ

SEO UYUMLU BASIN BÜLTENİ NEDİR? BİZ NE YAPIYORUZ?

Gelişen teknoloji ile beraber ve hatta özellikle 5G’nin 2020 yılı itibari ile hayatımıza girmesi ile alışılagelmiş iletişim kanalları (özellikle basılı gazetecilik ile  uydu & kablolu tv yayıncılığı) eski önemini büyük bir hızla kaybedecek gibi görünmektedir. Bunun yerine ise 2015 yılından günümüze etkisini her sene katlayarak artıran sosyal medya araçları ve internet üzerinde yer alan haber kanalları (NYTimes, Guardian, Yahoo, Mynet, Bing, Google News) gibi yapılar tüm iletişim – haber kanallarını kaçınılmaz şekilde kontrol edecektir.

İste tam bu noktada firmanızın, hizmetlerinizin ya da sanatınızın teknik içeriğini SEO temeline uygun olarak derleyebilen basın bültenleri ile sizler de eskisi ile kıyaslanamayacak derecede rahat bir şekilde önemli gördüğünüz konuların tanıtımını yapabileceksiniz. tuncbilekreklam.com’un hem kendi medya organlarında dış satın alma olmadan (yani daha uygun bütçeler ile)(http://tuncbilekreklam.com.tr) hem de istediğiniz farklı bülten alanlarında SEO temelli basın bültenlerinizin içerik metinlerini olabilecek en yüksek kalite standartlarında üretiyoruz.

SEO temelli basın bültenleri sayesinde haber niteliği gösteren içeriğiniz sayesinde haberin kendisi siz olursunuz. Ayrıca SEO temelli basın bültenleri kaybolmaz; sonsuza kadar sürekli değerini korur. Eğer yazı doğru yazıldı ise referans yazı olarak kendisini kabul ettirerek arama motorlarında belirli sıralamalarda üst sıralara tırmanmanız konusunda size yardımcı olur. Ayrıca Türkçe’nin düzgün kullanımı bile tek başına firmanızın imajını olumlu şekilde etkileyecektir.

Basın bültenleriniz isteğinize göre bir ürün ya da hizmet odağını hedefleyebilir. Bir müzik konseri, sergi ya da fuar katılımı gerçekleştiriyorsanız mutlaka profesyonelce hazırlanmış  seo temelli basın bülteni sahibi olmanızı önermekteyiz. Şirketimizin reklam ajansı ayağının internet sitesi olan http://tuncbilekreklam.com’da akademisyen ve öğretmen kökenli metin yazarlarımız, kitlenizin hedef noktasını belirler, bloggerlar ve gazetelerin ilgisini çeken anahtar kelimeleri doğru şekilde sıralar ve tam zamanında yazım işleminizi tamamlar.

Diğer SEO işlemlerimizde de olduğu üzere basın bülteniniz üzerinde çalıştığımızda önce onu SEO temelleri üzerine kurgularız, çekici hale getirirz, konu bütünlüğünü denetleriz ve ardından basın bülteninizin gösterdiği etkiyi aynen adwords işlemlerinde olduğu gibi sizin için raporlayabiliriz.

Hatta eğer isterseniz firmamızın Youtube kanalı olan “Tunçbilek Reklampedia” (http://www.youtube.com/channel/UC8KutjT6BouAM5RUIT5Pf8w) içerisinde de yayınlanmak üzere basın bülteninizi görüntülü şekilde kayıt edebiliriz. Ya da sizlerin farklı platformlarda kullanabilmeniz için 4K çözünürlüğü de dahil olmak üzere istediğiniz formatta çekimlerinizi gerçekleştirerek size teslim edebiliriz.

Bu şekilde Google örneği üzerinden örnek verirsek online görüntülemeleriniz, yazılı bülten paylaşım sayılarınız, farklı sosyal medya araçları içerisindeki görüntülemeleriniz, SEO organik tıklamalarınız, Sizi içeriğinizin kalitesi yüzünden referans alan sitelerin yönlendirmeleri ve Coğrafi temelde görüntülemeleriniz için gerekli olacak tüm içeriği sizler için zevkle üretmiş oluruz.

Bu çalışmalarımızın sonucunda seçtiğiniz anahtar kelimelerinizde görünürlülüğünüz artacak, ardından internet siteniz ve sosyal medya hesaplarınızın ziyaretçi sayısı da artacak ve sonuç olarak da elektronik posta, online form ya da online sipariş uygulamanız üzerinden sizden hizmet ya da ürün almak isteyen daha büyük bir kitleye ulaşabileceksiniz.

Hatta istenirse kurumsal blog yönetim hizmetlerimiz ile  seo uyumlu haber bülteni hizmetimizi bir arada alarak http://tuncbilekreklam.com’un hizmet bütünlüğü içerisinde daha dengeli bir viral tanırım süreci de başlatma şansınız olacaktır. Bu şekilde Google haberler, Yandex haberler, Yahoo haberler gibi mecralarda blog içeriğiniz de basın bülteniniz ile aynı küme (cluster) içerisinde değerlendirildiğinden arama motorları sizi referans sayfaları arasına daha hızlı ve de daha kalıcı şekilde kabul edecektir.

Eğer siz de hizmetlerimizden yararlanmak isterseniz bize tuncbilek@tuncbilekreklam.com.tr elektronik posta adresinden e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz. Ya da  0312 430 75 00 kodlu numaramızdan bizi arayabilirsiniz.